Gemiddelde hoogtedata

AHN

Gebaseerd op het Actueel Hoogtebestand Nederland 2.

Formaten

Leverbaar als tabel met extensies voor CSV, InfoTable, en Microsoft Excel.

Combineren

Een combinatie met andere open data bronnen is mogelijk op verzoek.

geoapps geogap

De gemiddelde hoogte per buurt/wijk/postcodegebied/gemeente is een dataset die geogap heeft ontwikkeld om op een eenvoudige manier inzicht te verschaffen in de gemiddelde hoogte boven NAP per gebied. Dit is een stuk eenvoudiger dan de 32 TB grote AHN te raadplegen. Per gebied leveren wij de volgende data: de gebiedsnaam, de gemiddelde hoogte van het gebied boven NAP, het hoogste/laagste punt van het gebied in meters en uitgebreide metadata.

De complete dataset is beschikbaar voor 1499 euro.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw datakeuze?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.