Drink een kopje koffie met ons op de Geobuzz in Den Bosch

20/11/2018

Geobuzz

Van 20 tot 21 november vindt in Den Bosch in Congrescentrum 1931 de Geobuzz plaats, het evenement waarin geo-informatie centraal staat. Vorig jaar waren we op de beurs aanwezig als winnaars van de Geo Prestige Award, een prijs die we ontvingen omdat we werden beoordeeld als de beste startup in de Nederlandse geo-ict, maar ook in 2018 kun je ons weer op de Geobuzz aantreffen.

Stand 501

We zijn met drie man sterk te vinden bij stand 501, waar we graag onze toepassingen laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de Ondergrondviewer, onze interactieve kaart die gegevens uit de Basisregistratie Ondergrond voor iedereen inzichtelijk maakt, en de inmiddels zeer veelgebruikte BGTviewer. Kom dus gezellig een kopje koffie drinken!

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.