Geogap zet alle wereldkampioenschappen voetbal op de kaart

30/05/2018

WK 2018 Rusland

Op 14 juni zal in Rusland het wereldkampioenschap voetbal aanvangen: 32 teams zullen in 12 verschillende stadions gaan strijden om de titel. Toen wij ons afvroegen of we via een kaart een overzicht konden krijgen van de locaties van deze stadions, konden we op die vraag geen eenvoudig antwoord vinden.

World Cup Maps

Daarom besloten we om zelf een overzicht van te maken, met de website WorldCupMaps.com als resultaat. We hebben meteen maar alle wereldkampioenschappen meegenomen, gewoon omdat het kan. Voortaan vind je hier dus de gastlanden van alle WK’s, de stadions waarin werd gespeeld en de wedstrijden die daar hebben plaatsgevonden.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel ons op 0616355584, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier.

14 + 5 =