Nieuwe functionaliteit op KadastraleKaart.com

06/04/2018

KadastraleKaart.com

Onze website KadastraleKaart.com blijft sterk groeien: inmiddels wordt de site maandelijks door 35.000 unieke bezoekers bezocht, die in deze periode grofweg 650.000 percelen bekijken. Deze mooie cijfers zijn wat ons betreft nog maar het begin, want we blijven de kaart continu verbeteren.

Updates en nieuwe functionaliteit

Onlangs hebben we daarom een nieuwe versie van KadastraleKaart.com gelanceerd, die onder meer sneller laadt en met name onder de motorkap flink is verbeterd. Ook is het nu mogelijk om links naar percelen te delen via e-mail, Facebook of Twitter, zodat bezoekers sneller de juiste locatie kunnen vinden. Heb jij nog ideeën om de kaart te verbeteren? Laat het ons weten!

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel ons op 0616355584, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier.

Bekijk onze privacy policy.