Nieuwe versie van Kadastralekaart.com staat online

30/03/2017

Kadastralekaart.com

Onze succesvolle website Kadastralekaart.com, waar meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand gegevens opzoeken over kadastrale percelen, was aan een verbeterslag toe. De basisfunctionaliteit is grotendeels hetzelfde gebleven, maar onder de motorkap zijn er een aantal aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd.

Verbeteringen

Ten eerste draait Kadastralekaart.com nu volledig op Node.js en Angular, waardoor de website aanzienlijk soepeler werkt. Informatie over de percelen wordt weergegeven in infokaarten, die na een klik op een perceel aan de linkerzijde verschijnen. Verder is de kaartweergave verbeterd: zo zoom je nu automatisch naar het juiste perceel, dat vervolgens wordt omlijnd. Ook aan de mobiele versie is gesleuteld: de infokaarten maken een verbeterde weergave op smartphones mogelijk.

Vragen en opmerkingen

We horen graag wat onze gebruikers van de aanpassingen en verbeteringen vinden: alle tips, vragen en opmerkingen zijn welkom. Je kunt bij ons terecht via het onderstaande contactformulier.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.