Plus-abonnement KadastraleKaart.com nu beschikbaar

06/03/2019

Uitbreiding KadastraleKaart.com

Op veler verzoek heeft Geogap in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het toevoegen van extra functionaliteit op KadastraleKaart.com. Deze functionaliteit is vanaf nu beschikbaar door een Plus abonnement af te nemen. Daarmee voegt u de volgende functionaliteiten toe aan KadastraleKaart.com:

Percelen opslaan

Sla percelen op in uw portfolio, voeg notities toe en geef percelen een eigen kleur op de kaart. Zo behoudt u het overzicht over de percelen die u interessant vindt, beheert of tot uw eigendom behoren.

Meten

Op zoek naar de breedte van een perceel, de oppervlakte van een voortuin, de afstand tussen twee huizen of de lengte van een schutting? Met de meet-functionaliteit klikt u op de kaart om op een eenvoudige wijze een indicatie van afstanden en oppervlaktes te verkrijgen.

Luchtfoto-historie

Bekijk naast de meest recente luchtfoto ook de luchtfoto’s die in de afgelopen drie jaar gemaakt zijn, met dank aan de eenvoudig te gebruiken lagenwisselaar. Zo krijgt u extra inzicht in de veranderende omgeving.

Aanvullende informatie

In één oogopslag wordt inzichtelijk voor welk deel van een perceel welke vergunningverlenende instantie verantwoordelijk is. Tevens kunt u het bebouwd en onbebouwd oppervlakte van het perceel, de appartementsrechten die horen bij de panden op het perceel en de postcodes van de adressen in een perceel bekijken.

Opmerkingen

Wij horen graag wat u vindt van de uitgebreide versie van KadastraleKaart.com en stellen een bericht van uw kant hierover ten zeerste op prijs.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.