We doen mee aan de Open Gov Week 2018

20/04/2018

Open Gov Week

Van 7 tot en met 11 mei vindt de Open Gov Week plaats, een evenement waarbij het belang van een Open Overheid centraal staat. Ook Geogap draagt hier graag een steentje aan bij: daarom organiseren we op 7 mei samen met Webmapper en Geoloep het evenement “Onbegluurd: camera’s in de openbare ruimte”.

Onbegluurd

In de vier grootste steden van Nederland word je volop in de gaten gehouden door beveiligingscamera’s, met name in de stedelijke centra. Maar waar hangen die camera’s nou eigenlijk? En hoe vaak word je op beeld gezet tijdens een fietstocht door de stad? Met Onbegluurd proberen we dergelijke vragen te beantwoorden. Ook interesse om hierover mee te denken? Kom langs op 7 mei.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel ons op 0616355584, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier.

Bekijk onze privacy policy.