Adresscan Connect

In opdracht van:

Adresscan Connect is een webapplicatie die het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze het bestaan van een adres en de juistheid van de schrijfwijze van het adres te controleren.

Over Adresscan Connect

Vind alle adressen in Nederland

Via de gebruiksvriendelijke interface kan er worden gezocht op adres(reeks), postcode(reeks), pand-ID en vbo-ID. Vervolgens worden de betreffende panden op de kaart getoond, evenals een aantal koppelingen naar andere databases, waaronder de Basisregistratie Adressen en Gebouwen en de database van Infofolio. Ook handig zijn de mogelijkheid om gebouwen in 3D te bekijken en de uitgebreide export-opties.

Key Features

De belangrijkste features van dit project.

U

Het vinden van de juiste adressen

Alle adressen in Nederland zijn op verschillende manieren doorzoekbaar gemaakt.

3D-viewer

Alle gebouwen in Nederland kunnen in 3D worden getoond.

o

Export-functionaliteit

De gevonden adressen kunnen op eenvoudige wijze worden geëxporteerd.

Responsive design

Adresscan Connect is geoptimaliseerd voor gebruik op desktops, laptops en tablets: de applicatie schaalt automatisch mee met het scherm van de gebruiker.

Proces

Hoe Adresscan Connect tot stand kwam

Infofolio benaderde Geogap met een goed uitgedacht concept: een informatierotonde waarin alle adressen in Nederland via verschillende wegen te vinden zijn. Na een kick-off sessie, waarin we samen met Infofolio de eisen aan de applicatie zo scherp mogelijk hebben gekregen, maakten we een visueel en technisch ontwerp van de applicatie. Via de handige web-interface voorzag Infofolio onze wireframes van commentaar, waarna de nodige aanpassingen volgden. Toen we het eens waren over het visuele ontwerp en de product requirements, zijn we aangevangen met de ontwikkeling van de applicatie. In twee sprints (van twee weken) leverde Geogap de applicatie op. Adresscan Connect is voor iedereen gratis te gebruiken.

Referentie

De klant aan het woord

Geogap helpt ons om onze nieuwe proposities op een creatieve en constructieve manier om te zetten in prototypes die wij bij onze klanten kunnen testen, evalueren en uiteindelijk door ontwikkelen. Dankzij Geogap kunnen wij zo de meerwaarde als Data Science bedrijf voor onze afnemers snel en effectief vergroten.

Arnold Steinfort

Infofolio

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Op zoek naar een maatwerk-oplossing voor uw probleem?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

8 + 8 =

Bekijk onze privacy policy.