Facilidat App

In opdracht van:

Voor Facilidat ontwikkelde Geogap een webapplicatie waarmee organisaties grote hoeveelheden informatie over één of meerdere gebouwen op een interactieve kaart kunnen archiveren.

Over de Facilidat App

Eenvoudig online gebouwbeheer

De gebouwbeheer app van Facilidat maakt het heel eenvoudig om een gebouw en de bijbehorende ruimtes te beheren. De gegevens kunnen op verschillende ruimtelijke schalen worden opgeslagen: zowel op pandniveau als per kamer op verschillende verdiepingen. Waar een niet-ruimtelijke, onoverzichtelijke archivering van deze gegevens tot vertraging en dataverlies kan leiden, stimuleert de Facilidat App de inzichtelijkheid van zowel het opslaan als het opzoeken van pand-gerelateerde informatie.

Key Features

De belangrijkste features van dit project.

Overzicht over uw vastgoed

Door uw vastgoedbeheer op één plek uit te voeren, heeft u altijd alle relevante informatie tot uw beschikking. Zo raakt u nooit het overzicht kwijt.

Uploaden van plattegronden

Doe geen dubbel werk: upload de door u getekende plattegronden (in Autocad, Revit of een andere tekenapplicatie) eenvoudig in Facilidat.

Inzicht door visualisatie

Door de door u getekende ruimtes te kleuren op de verschillende attributen, heeft u snel inzicht in de lay-out van uw pand.

Proces

Hoe de Facilidat App tot stand kwam

De Facilidat App is een uitvloeisel van onze prototype-dienst: na een aantal besprekingen met Facilidat bouwde Geogap de eerste versie van het uiteindelijk beoogde resultaat. Zo weet de klant wat voor vlees hij in de kuip heeft, zonder zich direct te committeren aan een ICT-leverancier.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Op zoek naar een maatwerk-oplossing voor uw probleem?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

10 + 12 =

Bekijk onze privacy policy.