Kadastrale Kaart

In opdracht van:

KadastraleKaart.com is een populaire webapp die inzicht geeft in de Basisregistratie Kadaster (BRK): alle percelen in Nederland worden op de kaart getoond, terwijl de onderliggende data op gebruiksvriendelijke wijze kan worden opgevraagd door op de percelen te klikken

Over KadastraleKaart.com

De kadasterkaart van Nederland

Dankzij handige koppelingen toont KadastraleKaart.com de adressen die bij percelen horen, evenals andere nuttige informatie als perceelomtrek, perceeloppervlakte en datum van wijziging. Via een abonnementsdienst wordt de functionaliteit van KadastraleKaart.com uitgebreid met onder meer een meetfunctie en de mogelijkheid om percelen op te slaan. Middels de geïntegreerde webshop kunnen klanten aanvullende informatie kopen in de vorm van rapporten.

Key Features

De belangrijkste features van dit project.

Het gratis toegangspunt tot de kadastrale kaart

Met meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand is KadastraleKaart.com hét toegangspunt tot kadastrale informatie voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker.

0

Meten op de kaart

Dankzij de handige meet-functionaliteit kan de gebruiker direct zaken nameten op de kadastrale kaart.

Volledig geïntegreerde webshop

In de volledig geïntegreerde webshop heeft de gebruiker toegang tot een breed aanbod van rapporten: van eigendomsinformatie tot een volledig maatvoeringsrapport.

P

Abonnementsdienst

Met een Plus-abonnement krijgt de gebruiker toegang tot een breed scala aan extra functionaliteit bedoeld voor professionele gebruikers. Denk hierbij aan het opslaan van percelen, het meten op de kaart en inzicht in historische luchtfoto’s.

Responsive design

De webapplicatie is geoptimaliseerd voor gebruik op desktops, laptops en tablets: de applicatie schaalt automatisch mee met het scherm van de gebruiker.

Intuïtieve interface

De applicatie vergt geen voorkennis en kan snel door iedereen gebruikt worden.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Op zoek naar een maatwerk-oplossing voor uw probleem?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

9 + 7 =

Bekijk onze privacy policy.