Geogap is finalist voor de Geo Prestige Award

05/10/2017

Geo Prestige Award

De Geo Prestige Award is een verkiezing voor geo-professionals, geo-startups en geo-organisaties, met als doel om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geodomein te binden. GeoGap mag zich gelukkig prijzen: we zijn finalist in de categorie startups.

Stem op ons

Via onze Geo Prestige Award-profielpagina kan er op ons gestemd worden, zodat we meer kans maken op deze mooie award. Er moet even een account worden geopend alvorens u kunt stemmen. Vooral een referentie wordt door de jury gewaardeerd, dus bent u tevreden met onze dienstverlening, geef dat dan zeker even aan op onze profielpagina. Alvast dank!

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.