Over ons

Sjors Hoek

Sjors Hoek

Sjors combineert zijn GIS-expertise met programmeertalen, applicaties en databases als Javascript, Python, Node.JS, PostgreSQL, Geoserver en Leaflet. Met deze combinatie ontwikkelt hij innovatieve GIS-oplossingen die uw organisatie op de kaart zetten.

Stijn van der Hoek

Stijn is stevig onderlegd in Agile en Scrum. Met een analytische en creatieve blik vertaalt hij uw ideeën en wensen in gebruiksvriendelijke geo-oplossingen. Als projectmanager vormt hij de ideale schakel tussen ons team en uw wensen.

Michiel Oosterveld

Als front-end developer en vormgever heeft Michiel ruime ervaring met de webtalen HTML, CSS, Angular en Javascript. In die hoedanigheid neemt hij de webservices van Geogap voor zijn rekening en zorgt hij altijd voor een gebruiksvriendelijke UX.

Blue Bakker

Blue is bij Geogap werkzaam als stagiair in het kader van zijn master Geographical Information Management and Applications. Hij werkt onder andere aan een model waarmee rieten daken op luchtfoto’s kunnen worden herkend.

Foto’s door Orange Spring.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.