
Sjors Hoek
Sjors combineert zijn GIS-expertise met een gedegen basis in webontwikkeling. Het maakt Sjors niet uit in welke taal hij ontwikkelt, het gaat hem om de concepten. Zo ontwikkelt hij innovatieve web-GIS-oplossingen op maat die uw organisatie op de kaart zetten. Als Sjors niet aan het werk is, staat hij meestal op zijn surfplank.

Stijn van der Hoek
Met zowel een analytische als een technische blik vertaalt Stijn uw ideeën en wensen naar gebruiksvriendelijke geo-oplossingen, waarbij zijn GIS-expertise goed van pas komt. Als projectmanager vormt hij de ideale schakel tussen ons team en uw wensen. Hiernaast is Stijn een meesterstrateeg met bordspellen.

Michiel Oosterveld
Als front-end developer en UX-designer heeft Michiel veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces die er ook nog sprankelend uitzien. Hij zorgt er voor dat het voor iedereen een plezier is om onze applicaties te gebruiken. Buiten werktijd is Michiel regelmatig te vinden op de tennisbaan.

Blue Bakker
Blue vertaalt bij Geogap zijn liefde voor Machine Learning in concrete toepassingen en datasets. Voor het verrijken van uw datasets met verhelderende open data bent u bij Blue dan ook aan het juiste adres. Als Blue niet achter zijn bureau zit, hangt hij aan de klimmuur.
Portfolio
Projecten waar we trots op zijn
Wij werken onder meer voor:

Politie
Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het LTFO ontwikkelden wij het Systeem voor Calamiteiten Registratie, waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht na grote aanslagen en rampen, zoals bijvoorbeeld de MH17. De combinatie van Node.js, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

Achmea
Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met hun medewerkers of de brandweer.

Universiteit Utrecht
Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende locaties met elkaar worden vergeleken.

Infofolio
Voor Infofolio ontwikkelde Geogap verschillende geo-applicaties, waaronder Adresscan Connect en de VvE-scanner. Met deze toepassingen is Infofolio beter in staat om verschillende klantgroepen te bedienen en hun werkproces te automatiseren en optimaliseren.
Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?
Bel GeoGap B.V. op 030-2270031 of mail naar info@geogap.nl.
Kop koffie drinken? Kom langs op Nieuwegracht 2B in Utrecht.