Ons team

De vriendelijke heren van Geogap.

Het team waarmee Geogap u van dienst is.

Sjors Hoek

Sjors Hoek

Sjors combineert zijn GIS-expertise met een gedegen basis in webontwikkeling. Het maakt Sjors niet uit in welke taal hij ontwikkelt, het gaat hem om de concepten. Zo ontwikkelt hij innovatieve web-GIS-oplossingen op maat die uw organisatie op de kaart zetten. Als Sjors niet aan het werk is, staat hij meestal op zijn surfplank.

Stijn van der Hoek

Met zowel een analytische als een technische blik vertaalt Stijn uw ideeën en wensen naar gebruiksvriendelijke geo-oplossingen, waarbij zijn GIS-expertise goed van pas komt. Als projectmanager vormt hij de ideale schakel tussen ons team en uw wensen. Hiernaast is Stijn een meesterstrateeg met bordspellen.

Michiel Oosterveld

Als front-end developer en UX-designer heeft Michiel veel ervaring met het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces die er ook nog sprankelend uitzien. Hij zorgt er voor dat het voor iedereen een plezier is om onze applicaties te gebruiken. Buiten werktijd is Michiel regelmatig te vinden op de dichtstbijzijnde tennisbaan.

Blue Bakker

Blue vertaalt bij Geogap zijn liefde voor Machine Learning in concrete toepassingen en datasets. Voor het verrijken van uw datasets met verhelderende open data bent u bij Blue dan ook aan het juiste adres. Als Blue niet achter zijn bureau zit, hangt hij aan de klimmuur.

Foto’s door Orange Spring.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

1 + 12 =

Bekijk onze privacy policy.