Mister KLIC

Mister KLIC maakt de wettelijk verplichte KLIC-meldingen op een toegankelijke en overzichtelijke manier beschikbaar. Op locatie in het veld via de mobiele telefoon of tablet, of op kantoor via de desktop: in één oogopslag krijgt een organisatie inzicht in de gedane KLIC-meldingen.
Over MISTER KLIC
Een centrale plek voor uw KLIC-meldingen
Mister KLIC verzamelt alle KLIC-meldingen van uw bedrijf op één centrale locatie die via internet bereikbaar is. Daardoor hebben planners, opzichters en uitvoerders toegang tot alle benodigde informatie over de KLIC-melding. Ook ziet u in één oogopslag tot wanneer een KLIC-melding geldig is en welke veiligheidsrisico’s er aanwezig zijn bij de graafwerkzaamheden in een bepaald gebied.

Key features
De belangrijkste features van dit project.
Export-functionaliteit
Een KLIC-melding is op Mister KLIC in verschillende formaten te exporteren. Met het PDF-formaat kan een kwalitatieve print gemaakt worden, de DXF’s en DWG’s maken het gebruik in AutoCAD en Revit mogelijk en met Geopackages opent u de KLIC-melding in GIS-programma’s als QGIS.
Meten op de kaart
Dankzij de handige meet-functionaliteit kan de gebruiker direct zaken nameten op de KLIC-melding.
Directe IMS-koppeling
Dankzij een innovatieve koppeling met de softwarepakketten van GeoStruct zijn uw KLIC-meldingen te combineren met uw netwerkdata in IMS (Infra Management Suite) en Geoworks.
Abonnementsdienst
Met een abonnement krijgt de organisatie of gebruiker toegang tot een breed scala aan extra functionaliteit bedoeld voor professionele doeleinden. Denk hierbij aan het beheren van KLIC-meldingen en het op locatie bekijken van een KLIC-melding met meerdere kaartlagen voor extra informatie.
Responsive design
De webapplicatie is geoptimaliseerd voor gebruik op desktops, laptops en tablets: de applicatie schaalt automatisch mee met het scherm van de gebruiker.
Intuïtieve interface
De applicatie vergt geen voorkennis en kan snel door iedereen gebruikt worden.
Portfolio
Projecten waar we trots op zijn
Wij werken onder meer voor:

Politie
Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het LTFO ontwikkelden wij het Systeem voor Calamiteiten Registratie, waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht na grote aanslagen en rampen, zoals bijvoorbeeld de MH17. De combinatie van Node.js, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

Achmea
Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met hun medewerkers of de brandweer.

Universiteit Utrecht
Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende locaties met elkaar worden vergeleken.

Infofolio
Voor Infofolio ontwikkelde Geogap verschillende geo-applicaties, waaronder Adresscan Connect en de VvE-scanner. Met deze toepassingen is Infofolio beter in staat om verschillende klantgroepen te bedienen en hun werkproces te automatiseren en optimaliseren.
Op zoek naar een maatwerk-oplossing voor uw probleem?
Bel GeoGap B.V. op 030-2270031 of mail naar info@geogap.nl.
Kop koffie drinken? Kom langs op Nieuwegracht 2B in Utrecht.