Geogap zet adressen geautomatiseerd om naar coördinaten

13/04/2017

Batch geocoding

Het inzichtelijk maken van ruimtelijke gegevens begint altijd met een locatie, maar hoe doet u dat als u enkel beschikt over een lijst met adressen? GeoGap heeft zich gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van batch geocoding, die het mogelijk maken om geautomatiseerd coördinaten te ontvangen op basis van een adressenlijst. Deze coördinaten kunnen vervolgens worden gebruikt om gegevens op een kaart weer te geven en ruimtelijk inzicht te bieden in uw klantenbestand.

Oplossingen

GeoGap biedt klanten verschillende opties om hun adressenlijsten te geocoderen: zo ontwikkelden we een Electron desktopapplicatie die communiceert met de geocoder van Google. Een andere optie is onze online implementatie van de kosteloze geocoder van Publieke Dienstverlening op de Kaart (PDOK). Voor meer mogelijkheden kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Meer informatie is te vinden op de pagina Batch Geocoding.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.