In onze diensten kun je voortaan zoeken op perceelnummer

29/09/2017

Zoeken op perceelnummer

Een veelgehoorde vraag van onze gebruikers betreft het zoeken op perceelnummer via onze diensten KadastraleKaart.com en BGTviewer.nl. Naast het zoeken op adres, plaatsnaam en postcode hebben we daarom ook deze mogelijkheid toegevoegd aan onze zoekbalk – met name voor gebieden zonder adres is dit een onontbeerlijke functie.

Aanvullende updates

Verder hebben we een aantal andere zaken onder handen genomen: zo zijn de websites nu beveiligd met een SSL-certificaat, dat ervoor zorgt dat al het gegevensverkeer versleuteld wordt. Ook passen we uitgebreide optimalisatie van alle gebruikte bestanden toe, zodat gebruikers nu nog sneller hun weg kunnen vinden in de Basisregistratie Kadaster en de Basisregistratie Grootschalige Topografie. Vragen of opmerkingen over onze diensten? Neem contact op via info@geogap.nl.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.