Advies

Wij begrijpen geo.

Heeft u een idee voor een geo-applicatie, maar weet u niet goed wat er wel en niet mogelijk is? Of wilt u een geo-component toevoegen aan een bestaande applicatie, maar kunt u de impact hiervan niet goed overzien? Geogap geeft u advies.

Een oplossing voor uw probleem

Advies op maat

Dankzij onze ruime ervaring in webgis-ontwikkeling, sterke analytische vaardigheden en kennis van het Nederlandse geo-data landschap zijn wij dé partij om u van advies te voorzien in al uw geo-gerelateerde vraagstukken.

Use cases

Voorbeelden van situaties waarbij we u van dienst kunnen zijn.

Ontwikkelen

U wilt een webapplicatie met een geo-component ontwikkelen, maar weet niet waar u moet beginnen.

Upgrade naar geo

U wilt een geo-component aan een bestaande applicatie toevoegen, maar hebt geen inzicht in de impact hiervan.

Gebruik van geodata

U heeft veel geo-data, maar weet niet hoe u deze gegevens het best in kunt zetten.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij leveren advies in een kortlopend traject van maximaal twee weken. Afhankelijk van de complexiteit van uw vraag kan dit gaan om één of enkele sessies, waarin we samen tot de kern van en oplossing voor uw vraagstuk komen. Het advies resulteert in een plan van aanpak voor het oplossen van uw probleem. Met dit plan van aanpak kunt u bij ons of een andere partij de beoogde oplossing laten ontwikkelen.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

5 + 6 =

Bekijk onze privacy policy.