Geo-apps & Responsive Web Apps

Universeel

Gebruik onze geo-apps altijd en overal.

Besturingssystemen

Onze apps werken feilloos op ieder besturingssysteem.

Gebruiksvriendelijk

Een heldere, overzichtelijke interface.

Crowdsource

Verzamel en gebruik data in het veld.

geoapps geogap

Verzamel en gebruik uw eigen geo-data

Krijg overal en altijd toegang tot uw data dankzij de mobiele geo-apps en Responsive Web Apps van Geogap. Geef uw medewerkers of klanten direct toegang tot uw geodata, zodat samenwerken, informatie delen en feedback geven eenvoudiger wordt. Wij ontwikkelen Responsive Web Apps die op alle apparaten werken, ongeacht het besturingssysteem.

Visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en snel

De geo-apps van Geogap worden ontworpen door een team van GIS-specialisten, webdevelopers en app-designers. Ons werk ziet er daarom visueel aantrekkelijk uit. We ontwerpen goed doordachte, gebruiksvriendelijke interfaces, zodat de apps door iedereen te gebruiken zijn – technische kennis van de klant of gebruiker is derhalve niet vereist. Onze geo-apps zijn kortom erg geschikt voor zowel interne als externe communicatie van uw data.

Samen ontwikkelen

Een geo-app is pas wat waard als hij gebruikt wordt. Hierom betrekt Geogap u graag in het ontwerp- en ontwikkelingsproces van uw geo-app. We inspireren en adviseren u hierbij graag met onze innovatieve ideeën. Zo krijgen u en de gebruiker een app die precies doet wat er nodig is.

geoservices geogap

Elke geo-app is anders. De prijs ervan is daarom geheel afhankelijk van uw wensen, maar
Geogap hanteert altijd schappelijke tarieven. Neem contact met ons op voor een specificatie.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

6 + 4 =

Bekijk onze privacy policy.