Geocoding

Altijd een up-to-date, correct adressenbestand.

Bent u benieuwd of de adressen van uw klanten daadwerkelijk kloppen? En wilt u makkelijk uw klantenbestand aan andere datasets kunnen koppelen? Geogap zoekt het correcte adres bij elke klant.

Een oplossing voor uw probleem

Geocoding

Op basis van een lijst met adressen (.csv of Excel) levert Geogap u de coördinaten, correcte schrijfwijze en unieke koppelvlakken van elk adres. Zo krijgt u direct meer inzicht in waar uw klanten wonen en hoe u nieuwe klantengroepen kunt aanspreken. Andersom kan natuurlijk ook: op basis van uw lijst met coördinaten levert Geogap u de dichtstbijzijnde adressen.

Use cases

Voorbeelden van situaties waarbij we u van dienst kunnen zijn.

Geocoding

Adressen naar coördinaten.

Reverse Geocoding

Coördinaten naar adressen

i

Batch geocoding

Grote hoeveelheden in een hoog tempo.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

We drinken graag een kop koffie met u om uw geocoding-vraagstuk te bespreken.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

7 + 13 =

Bekijk onze privacy policy.