Pandinhoud

De inhoud in m³ van alle panden in Nederland.

Gebaseerd op een combinatie van de BAG en de AHN.

Alle panden in NL

De pandinhoud van alle Nederlandse panden

Deze dataset is ontstaan uit een algoritme dat een ruimtelijke koppeling maakt tussen de BAG en de AHN, waarmee een vrij exacte benadering van de inhoud in m³ van alle panden in Nederland gegeven wordt. De dataset kan in alle gewenste formaten geleverd worden, waarbij we tevens in koppelingen met bestaande datasets kunnen voorzien.

Kenmerken

Kenmerken van de pandinhoud-dataset.

BAG & AHN

Gebaseerd op een combinatie van de BAG en de AHN.

Formaten

In elk gewenst formaat beschikbaar (CSV, Shapefiles, Excel, etc.).

Prijs

De dataset met een benadering van de pandinhoud van Nederlandse gebouwen is beschikbaar voor 2.099 euro.

Vragen over de dataset?

Neem contact met ons op

Vragen over de formaten of de manier waarop u de dataset kunt integreren in uw applicatie? Neem gerust contact met ons op.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

15 + 12 =

Bekijk onze privacy policy.