PC6 Postcodekaart

De meest gedetailleerde gebiedsindeling in Nederland.

De PC6 Postcodekaart van Geoap is een kaart die Nederland indeelt in gebieden waarin elk adres dezelfde zesde positie postcode heeft.

Een hulpmiddel voor uw analyse

Postcodekaart

De PC6-kaart is de meest gedetailleerde gebiedsindeling die in Nederland beschikbaar is, waardoor de dataset uitermate geschikt is voor nauwkeurige geografische analyses. Per postcodegebied van de PC6 Postcodekaart ontvangt u de volgende gegevens: de postcode, de gemeentenaam, de gemeentecode en het aantal adressen.

Kenmerken

Meer informatie over de PC6-kaart.

BAG

Gebaseerd op de meest recente BAG.

Up-to-date

De kaart kan meerdere keren per jaar ververst worden.

Formaten & coördinaatsystemen

Meerdere bestandsformaten (ESRI Shapefile, KML) en coördinaatsystemen (RD, WGS1984, UTM).

Prijs

De volledige PC6 Postcodekaart is beschikbaar voor 799 euro. Voor 399 euro per jaar leveren we vervolgens tweemaal per jaar de meest recente versie. De prijs voor een enkele gemeente is 99 euro. Neem contact met ons op voor andere geografische selecties of postcodeniveau’s.

Vragen over de PC6 Postcodekaart?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor het bestellen van de PC6 Postcodekaart. Wij horen ook graag van u als u vragen heeft over het gewenste formaat en coördinaatsysteem of hoe u de PC6 Postcodekaart kunt gebruiken in uw werkproces.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

1 + 6 =

Bekijk onze privacy policy.