Woningtype

De typering van alle Nederlandse woningen.

BAG-algoritme

Gebaseerd op een innovatief BAG-algoritme.

Up-to-date

De dataset wordt altijd gebaseerd op de meest recente BAG-gegevens.

Formaten

Beschikbaar in vrijwel elk gangbaar bestandsformaat.

geoapps geogap

Het type van iedere woning in Nederland

Op basis van een ruimtelijk BAG-algoritme hebben wij een dataset ontwikkeld die van alle woningen in Nederland het type weergeeft. De dataset maakt onderscheid tussen vrijstaande woningen, appartementen, twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. De dataset wordt geleverd met nuttige metadata en kan op verschillende manieren worden gekoppeld aan bestaande datasets.

De dataset met woningtypes is beschikbaar voor 1699 Euro.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw datakeuze?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

9 + 3 =

Bekijk onze privacy policy.