Maatwerk

Geo-oplossingen op maat

Door u mee te nemen in het ontwikkelproces vertalen we samen uw idee in de maatwerk-oplossing die uw bedrijf nodig heeft.

Een oplossing voor uw probleem

Maatwerk Geo-ICT

Geogap beschikt over de benodigde expertise voor het gehele ontwikkeltraject van uw maatwerk-oplossing: van het ontwikkelen van grootschalige analyses tot de inrichting van de back-end en het ontwerpen en ontwikkelen van de front-end. Wij betrekken u hierbij graag in het ontwerp- en ontwikkelingsproces.

Proces

Bij het uitvoeren van een maatwerk-opdracht hanteren wij het volgende stappenplan.

Kennismaking

We drinken samen een kop koffie en bespreken uw idee. We komen snel tot de kern van uw idee en de daarvoor benodigde oplossing. Samen met u vertalen we vervolgens uw vragen en wensen in een technische uitvraag voor ons ontwikkelteam.

i

Offerte

Wij stellen een offerte op, waarin we op basis van uw wensen en budget een passende prijs plakken op het ontwikkelen van de door u gevraagde functionaliteit. In de offerte specificeren we zo gedetailleerd mogelijk de kosten van de verschillende onderdelen van uw uitvraag, de fasering en de beoogde doorlooptijd van de ontwikkeling.

Z

Kick-off

We gaan van start! We beginnen het project met een kick-off, waarin we heldere afspraken maken over de te realiseren deadlines, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten tijdens het ontwikkelproces.

l

Design

Wij maken eerst een design van de te ontwikkelen applicatie. Dit design is zowel visueel, als technisch. Onze UX-designer maakt een visueel design in de vorm van wireframes: een interactieve mock-up van de te ontwikkelen applicatie. Het technisch design vertaalt zich in een lijst van product requirements: de harde randvoorwaarden voor de te ontwikkelen applicatie. U levert feedback op zowel de wireframes als de product requirements. Op basis van deze feedback passen wij hierin de nodige zaken aan. Zo hebben we zoveel mogelijk helder, voordat we aan de ontwikkeling beginnen. We gaan van start met de ontwikkeling, zodra we het eens zijn over het design van de applicatie.

Ontwikkeling

Uitgaande van de wireframes en product requirements ontwikkelen we de applicatie in-house met een Agile aanpak: in korte sprints leveren wij een continu testbare versie van uw applicatie op, die steeds meer vorm krijgt. Zo weet u zeker dat de ontwikkeling de gewenste kant op gaat en kunnen wij snel bijsturen als dit niet het geval is.

Release

Uw maatwerk-oplossing is af! Wij verzorgen de release, nadat we de applicatie uitgebreid in alle gangbare browsers hebben getest. Ook zorgen we voor de juiste meetinstrumenten, zodat u een gedegen inzicht in het gebruik van uw website of applicatie heeft.

Hosting en onderhoud

Indien u dit wenst, verzorgen wij de hosting en het onderhoud van uw applicatie of website. Doet u dit liever zelf? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij drinken graag een kop koffie om uw idee te bespreken. 

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

14 + 15 =

Bekijk onze privacy policy.