Maatwerk

Geo-oplossingen op maat

Door u mee te nemen in het ontwikkelproces vertalen we samen uw idee in de maatwerk-oplossing die uw bedrijf nodig heeft.

Een oplossing voor uw probleem

Maatwerk Geo-ICT

Geogap beschikt over de benodigde expertise voor het gehele ontwikkeltraject van uw maatwerk-oplossing: van het ontwikkelen van grootschalige analyses tot de inrichting van de back-end en het ontwerpen en ontwikkelen van de front-end. Wij betrekken u hierbij graag in het ontwerp- en ontwikkelingsproces.

Proces

Bij het uitvoeren van een maatwerk-opdracht hanteren wij het volgende stappenplan.

Kennismaking

We drinken samen een kop koffie en bespreken uw idee. We komen snel tot de kern van uw idee en de daarvoor benodigde oplossing. Samen met u vertalen we vervolgens uw vragen en wensen in een technische uitvraag voor ons ontwikkelteam.

i

Offerte

Wij stellen een offerte op, waarin we op basis van uw wensen en budget een passende prijs plakken op het ontwikkelen van de door u gevraagde functionaliteit. In de offerte specificeren we zo gedetailleerd mogelijk de kosten van de verschillende onderdelen van uw uitvraag, de fasering en de beoogde doorlooptijd van de ontwikkeling.

Z

Kick-off

We gaan van start! We beginnen het project met een kick-off, waarin we heldere afspraken maken over de te realiseren deadlines, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten tijdens het ontwikkelproces.

l

Design

Wij maken eerst een design van de te ontwikkelen applicatie. Dit design is zowel visueel, als technisch. Onze UX-designer maakt een visueel design in de vorm van wireframes: een interactieve mock-up van de te ontwikkelen applicatie. Het technisch design vertaalt zich in een lijst van product requirements: de harde randvoorwaarden voor de te ontwikkelen applicatie. U levert feedback op zowel de wireframes als de product requirements. Op basis van deze feedback passen wij hierin de nodige zaken aan. Zo hebben we zoveel mogelijk helder, voordat we aan de ontwikkeling beginnen. We gaan van start met de ontwikkeling, zodra we het eens zijn over het design van de applicatie.

Ontwikkeling

Uitgaande van de wireframes en product requirements ontwikkelen we de applicatie in-house met een Agile aanpak: in korte sprints leveren wij een continu testbare versie van uw applicatie op, die steeds meer vorm krijgt. Zo weet u zeker dat de ontwikkeling de gewenste kant op gaat en kunnen wij snel bijsturen als dit niet het geval is.

Release

Uw maatwerk-oplossing is af! Wij verzorgen de release, nadat we de applicatie uitgebreid in alle gangbare browsers hebben getest. Ook zorgen we voor de juiste meetinstrumenten, zodat u een gedegen inzicht in het gebruik van uw website of applicatie heeft.

Hosting en onderhoud

Indien u dit wenst, verzorgen wij de hosting en het onderhoud van uw applicatie of website. Doet u dit liever zelf? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Wij drinken graag een kop koffie om uw idee te bespreken. 

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Mister KLIC

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Objectinformatiekaart

In opdracht van: Achmea

Bekijk project

BGTviewer

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel GeoGap B.V. op 030-2270031 of mail naar info@geogap.nl.

Kop koffie drinken? Kom langs op Nieuwegracht 2B in Utrecht.