Geogap pitcht bij Geo Informatie Nederland

01/06/2017

Bijeenkomst Geo Informatie Nederland

Op 8 juni vindt er in het Stadskantoor te Utrecht een bijeenkomst van Geo Informatie Nederland plaats, waar wordt getoond hoe CAD en GIS zijn toegepast in het infrastructureel complexe stationsgebied van Utrecht. GeoGap is uitgenodigd om een demonstratie te geven van de mogelijkheden van innovatieve GIS-toepassingen, waarbij we onder meer onze geo-app SCAR en ons werk op het gebied van open data en onroerend goed zullen laten zien.

Locatie en aanvang

De bijeenkomst vindt plaats op het Stadskantoor van de Gemeente Utrecht op het Stadsplateau 1, naast het Centraal Station. Ook een kijkje nemen bij onze pitch? Je kunt jezelf aanmelden via GinWest@geo-info.nl.

De foto bij dit nieuwsbericht is gemaakt door Sebastiaan ter Burg.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.