Prototyping
Uw idee snel vertaald naar een tastbaar resultaat.
Een prototype is dé oplossing voor projecten met een goed idee, een beperkt budget en een strakke deadline. Wij vertalen uw idee naar een functionerend prototype.
Een oplossing voor uw probleem
Een prototype als springplank
Een prototype is in te zetten voor gesprekken met uw (toekomstige) klanten en gebruikers en kan het fundament vormen voor een latere doorontwikkeling. De ontwikkeling van een prototype helpt om op een snelle en betaalbare manier uw ideeën te testen en te valideren. Tijdens het ontwikkelen van een prototype komen potentiële mankementen in het concept snel bovendrijven. Ook kunt u onderzoeken of uw idee aansluit bij de beoogde gebruikers en kan er worden gesleuteld aan usability, UI en UX. In deze fase van het proces zijn eventuele wijzigingen aan het ontwerp een stuk minder kostbaar dan wanneer het product al bijna op de markt is.
Use cases
Voorbeelden van situaties waarbij we u van dienst kunnen zijn.
Ontwikkelen
U heeft een concreet idee, waarvan u snel een werkende versie wilt hebben om dit aan een groep potentiële investeerders, klanten of gebruikers voor te leggen.
Kennismaking
U wilt starten met een klein project, voordat u een groter project door ons wilt laten uitvoeren.
Lage kosten
U heeft een beperkt budget en wilt kijken wat er mogelijk is met de middelen die tot uw beschikking staan.
Kunnen wij u helpen?
Neem contact met ons op
Na de ondertekening van de offerte bespreken we eerst uw idee tijdens een interactieve sessie, waarbij we de belangrijkste eigenschappen van het prototype bepalen. Deze eigenschappen vertalen we vervolgens naar een aantrekkelijke visuele mock-up, zodat u kan zien dat wij uw idee hebben begrepen. Vervolgens ontwikkelen we het prototype zoals gespecificeerd. Een dergelijk traject heeft een loopduur van ongeveer een maand.
Portfolio
Projecten waar we trots op zijn
Wij werken onder meer voor:
Politie
Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het LTFO ontwikkelden wij het Systeem voor Calamiteiten Registratie, waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht na grote aanslagen en rampen, zoals bijvoorbeeld de MH17. De combinatie van Node.js, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.
Achmea
Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met hun medewerkers of de brandweer.
Universiteit Utrecht
Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende locaties met elkaar worden vergeleken.
Infofolio
Voor Infofolio ontwikkelde Geogap verschillende geo-applicaties, waaronder Adresscan Connect en de VvE-scanner. Met deze toepassingen is Infofolio beter in staat om verschillende klantgroepen te bedienen en hun werkproces te automatiseren en optimaliseren.
Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?
Bel GeoGap B.V. op 030-2270031 of mail naar info@geogap.nl.
Kop koffie drinken? Kom langs op Nieuwegracht 2B in Utrecht.