Uw data op de kaart

Leaflet

Flexibele Leaflet-oplossingen.

~

Intra- of internet

Uw data is altijd veilig.

Updates

Eenvoudig zelf te onderhouden.

Modulair

Bepaal zelf wat uw geo-app moet kunnen.

geoapps geogap

Een nieuwe kijk op uw data

Door uw data in een geo-app weer te geven krijgt u een nieuw perspectief. Een nieuw ruimtelijk perspectief leidt tot nieuwe inzichten en kansen. Zie bijvoorbeeld waar uw vaste klanten wonen en waar voor uw potentiële groeigebieden liggen. Geogap maakt het ook mogelijk om open data aan uw eigen data te koppelen. Zo haalt u het meeste uit uw data.

Gebruiksvriendelijke en snelle apps

De geo-apps van Geogap worden ontworpen door een team van GIS-specialisten, webdevelopers en app-designers. Ons werk ziet er daarom visueel aantrekkelijk uit. We ontwerpen goed doordachte, gebruiksvriendelijke interfaces, zodat de apps door iedereen te gebruiken zijn. Technische kennis van de klant of de gebruiker is derhalve niet vereist. Onze geo-apps zijn kortom erg geschikt voor zowel interne als externe communicatie van uw data.

Samen ontwikkelen

Een geo-app is pas wat waard als hij gebruikt wordt. Daarom betrekt Geogap u graag in het ontwerp- en ontwikkelingsproces van uw geo-app. We inspireren en adviseren u hierbij graag met onze innovatieve ideeën. Zo krijgen u en de gebruiker geo-app die precies doet wat er nodig is.

geoservices geogap

Elke toepassing waarbij data op een kaart wordt geprojecteerd is anders. De prijs ervan is daarom geheel afhankelijk van uw wensen, maar geogap hanteert schappelijke tarieven. Neem contact met ons op voor een specificatie.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.