BGT WFS en WMS

Integreer de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in uw website of applicatie

BGT-data

Alle nuttige data uit de Basisregistratie Grootschalige Topografie

Actuele data

Gebaseerd op de meest recente BGT-gegevens.

Formaten

We leveren de BGT-data onder meer als WMS, WFS en shapefiles.

Ondersteunde software

De WMS en WFS zijn te gebruiken in ArcMap, ArcGIS Pro, Qgis, Tableau, FME en veel andere software

Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor de BGT WMS en WFS.

geoapps geogap

WFS en WMS van de BGT

De Basisregistratie Grootschalige Topografie is een gedetailleerde digitale kaart van Nederland, waarin gebouwen, wegen, water, spoorlijnen en groen voor heel Nederland op dezelfde manier zijn vastgelegd. Overheden gebruiken de BGT als basis voor het beheren van de openbare ruimte en de communicatie naar burgers. Voor bedrijven is de BGT dan ook een nuttig hulpmiddel, aangezien het de meest veelomvattende geodataset van Nederland is. Ook in combinatie met andere basisregistraties en locatiegegevens kan er met de Basisregistratie Grootschalige Topografie groot voordeel worden behaald.

Meer dan 20 WMS- of WFS-gebruikers? Neem contact met ons op voor voordelige maatwerktarieven.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Vragen over de BGT WFS en WMS?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

15 + 6 =

Bekijk onze privacy policy.