BGT WFS en WMS

Integreer de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in uw website, applicatie of softwarepakket.

De Basisregistratie Grootschalige Topografie is een gedetailleerde digitale kaart van Nederland, waarin gebouwen, wegen, water, spoorlijnen en groen voor heel Nederland op dezelfde manier zijn vastgelegd.

De BGT

Basisregistratie Grootschalige Topografie

Overheden gebruiken de BGT als basis voor het beheren van de openbare ruimte en de communicatie naar burgers. Voor bedrijven is de BGT een nuttig hulpmiddel, aangezien het de meest veelomvattende geodataset van Nederland is. Ook in combinatie met andere basisregistraties en locatiegegevens kan er met de Basisregistratie Grootschalige Topografie voordeel worden behaald. Met de WMS en WFS van Geogap integreert u de BGT in uw eigen applicatie.

Mogelijkheden en kenmerken

De BGT WFS en WMS kennen de volgende kenmerken.

BGT-data

Alle nuttige data uit de Basisregistratie Grootschalige Topografie.

Actuele data

Gebaseerd op de meest recente BGT-gegevens.

Formaten

We leveren de BGT-data onder meer als WMS, WFS en shapefiles.

Ondersteunde software

De WMS en WFS zijn te gebruiken in ArcMap, ArcGIS Pro, Qgis, Tableau, FME en veel andere software.

Meer dan 20 WMS- of WFS-gebruikers? Neem contact met ons op voor voordelige maatwerktarieven.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op

Vragen over de Basisregistratie Grootschalige Topografie? Of vraagt u zich af hoe u de BGT met de WMS en WFS in uw applicatie of softwarepakket integreert? Laat het ons weten.

Portfolio

Projecten waar we trots op zijn

Systeem voor Calamiteiten Registratie

In opdracht van: Politie

Bekijk project

Zonnepanelen viewer

In opdracht van: NEO

Bekijk project

Adresscan Connect

In opdracht van: Infofolio

Bekijk project

Facilidat App

In opdracht van: Facilidat

Bekijk project

Kansenkaart

In opdracht van: Boerenverstand

Bekijk project

KadastraleKaart

In opdracht van: Geogap

Bekijk project

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw geografische vraagstuk?

Bel of app ons op 030-2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kop koffie drinken? Kom langs op Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

6 + 2 =

Bekijk onze privacy policy.