Geodata

Betrouwbare ruimtelijke data

Innovatief

Data waarmee voordeel te behalen is.

Actuele data

Gebaseerd op recente datasets.

Formaten

We leveren onze datasets in een keur aan formaten.

Betaalbaar

De datasets van GeoGap zijn scherp geprijsd.

geoapps geogap

Geogap levert bruikbare datasets

Geogap is gespecialiseerd in het ontwikkelen van datasets met een geografische component, waarbij we ons focussen op data die nuttig is voor de vastgoedmarkt. Met behulp van innovatieve algoritmes ontsluiten we op een betaalbare wijze data die voorheen slecht beschikbaar was. Denk daarbij aan de PC6-postcodekaart – de meeste gedetailleerde gebiedsindeling van Nederland – en koppelingen van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) met CBS-gegevens. Verder kunnen wij data leveren ten aanzien van de pandinhoud van alle Nederlandse gebouwen, de indeling van gebouwen in woningtypes en de hellingen van daken. Ook voor andere specifieke dataverzoeken kunt u bij ons terecht.

Wij werken onder meer voor:

 

Politie

Voor de Politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Landelijk Team Forensische Opsporing ontwikkelen wij een locatietool waarmee op eenvoudige en snelle wijze gebieden in kaart kunnen worden gebracht. De combinatie van Node.js, QGIS, Geoserver, Leaflet en Angular maakt het een interessante applicatie die vanaf een centraal punt kan worden beheerd.

 

 

Achmea

Voor Achmea ontwikkelde Geogap een online plattegrondmaker voor boeren, die daarmee de brandveiligheid op hun erf kunnen verbeteren. Boeren selecteren op een eenvoudige wijze hun erf, plaatsen de iconen die relevant zijn voor hun plattegrond en delen het uiteindelijke resultaat met medewerkers of de brandweer.

 

 

Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de data van het GGHDC in beeld brengt. In de online viewer is in één oogopslag te zien welke invloed bepaalde gezondheidsfactoren hebben op bewoners van bepaalde locaties en kunnen verschillende punten worden vergeleken.

 

 

Rekenkamer Metropool Amsterdam

Voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam ontwikkelde Geogap een interactieve kaart die de vorderingen van Project 1012 in het Wallengebied in beeld brengt. Opvallende mogelijkheden: het door de jaren heen kunnen navigeren en het bekijken van foto’s per pand per jaar.

 

 

Hulp nodig bij uw datakeuze?

Bel of app ons op 030 2270031, mail naar info@geogap.nl of gebruik het contactformulier. Kopje koffie drinken? Kom langs op de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht.

Bekijk onze privacy policy.